oguzhan tarafından 12.07.2023 17:33 da yazıldı.
Sayın Üyemiz,
(Üyeye Özel)
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen 10.07.2023 tarihli 7487 sayılı yazıda;
Avrupa Birliği tarafından, Uluslararası Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin (ISTC) desteğiyle, 13-14 Temmuz 2023 tarihlerinde Sofitel İstanbul Taksim Otel'de, "AB Yaptırımları" konulu, bir eğitim çalıştayı düzenleneceği bildirilmektedir.
Çalıştayın temel amacı, AB yaptırımları ve uygulamaları hakkında farkındalık yaratmak ve bu yaptırımların atlatılma olasılığının önüne geçilmesine karşı işbirliğini sağlamaktır. İngilizce ve Türkçe dillerinde gerçekleştirilecek olan çalıştaya AB yaptırımları konusundaki farkındalıklarını artırmayı hedefleyen Türk özel sektör temsilcilerinin katılımı beklenmektedir.
Çalıştay, AB Yaptırımları Temsilcisi David O'Sullivan'ın Türkiye'ye yapacağı ziyaretle eş zamanlı olarak düzenlenecektir. Çalıştaya katılım gerçekleştirmek isteyen özel kuruluşların temsilcileri
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrPYJk9qD0iqbWWDeu1ma0dIMxxVjsRgw31s3_p2oTlEqE1 A/viewform adresinden kayıt yaptırabilecektir. Detaylı bilgi ve sorular için
SanctionsTR@istc.int üzerinden iletişime geçilebilecektir.
Programa ait taslak programı ekte bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla
Kütahya Ticaret Borsası
Genel Sekreterliği