Entries for 'oguzhan'

18
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;

"Sektörel Elektronik Sohbetler" kapsamında 22 Mart 2022 Salı günü 10:00-11:30 saatleri arasında Tayland'da görev yapmakta olan Ticaret Bakanlığı temsilcisi moderatörlüğünde, gıda ürünleri ve ilaç sanayi sektörlerinde Tayland'da iş yapmakta olan firma temsilcimiz ile ilgili İhracatçı Birliği yönetim kurulunda görev alan iş insanımız konuşmacı olarak katılacağı "Tayland: Gıda Ürünleri, İlaç Sanayi" isimli sektörel e-sohbet toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

[Devamını oku...]

17
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;

Rusya Federasyonuna yönelik düzenlenen ATA Karnelerinin,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince uygulamaya konulan otomasyon sisteminden basımından önce dikkatlice kontrol edilmesi ve varsa hataların düzeltilmesi hususundaki yazısı ektedir.

[Devamını oku...]

15
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen  15.03.2022 tarihli ve 2763 sayılı yazısı;

Pakistan'ın önde gelen yatırım teşvik ajansı olan Pakistan Yatırım Kurulu'nun (The Board of Investment – BOI), diğer faaliyetlerinin yanı sıra, Özel Ekonomik Bölgeler kurulmasını kolaylaştırarak ve yerli/yabancı yatırımları teşvik ederek Pakistan'ı gerçek anlamda sanayileşmiş bir ülkeye dönüştürmek amacıyla yüksek marjinal etkiye sahip faaliyetler yürüttüğü bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Covid-19'un hafiflemesi sonrasında küresel ekonominin açılması ile birlikte birçok yatırımcının gelecekteki yatırımları için yeni ev sahibi ülkeler aradığı ve bu kapsamda BOI tarafından, 30-31 Mart 2022 tarihlerinde İslamabad Serena Hotel'de, yerli ve yabancı yatırımcıları bir araya getirmeyi hedefleyen bir "Yatırım Zirvesi" düzenleneceği belirtilmektedir.

Pakistan Başbakanı Imran Han tarafından açılışı yapılması planlanan Zirve kapsamında, turizm, madencilik, tarım ve gıda üretimi, tekstil, konut ve yapı inşaat, bilgi teknolojileri, otomotiv, taşımacılık, ulaştırma, lojistik ve eczacılık sektörlerindeki yatırım imkanları ile Pakistan'daki Özel Ekonomik Bölgelerin tanıtılacağı ifade edilmektedir.

[Devamını oku...]

15
Sayın Üyemiz,

Kuruluşun 2022 yılı Mart ayında satışa açılan arpa, mısır, kırmızı mercimek, pirinç ve çeltik için talep toplama tarihi olarak 04 Mart- 14 Mart 2022 (dâhil) tarihleri belirlenmişti. Ancak ülkemizde yaşanan olumsuz iklim koşulları nedeniyle, ulaşım ve iletişimde yaşanan aksaklıklardan kaynaklı başvuru sahiplerinin mağduriyet yaşamamasını teminen son başvuru tarihi 16.03.2022 tarihi saat 17.00 olarak güncellendiği belirtilmiştir.

[Devamını oku...]

15
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan bir yazı ile, Fas Kalkınma, Yatırımlar ve İhracat Ajansı tarafından "Morocco Now" adı altında yatırım ve ihracat markası lansmanı ile Fas'ta otomotiv, havacılık, tekstil ve gıda gibi öne çıkan sektörlere ilişkin tanıtıcı broşürlerin Rabat Ticaret Müşavirliğimize iletilerek, Türk yatırımcıları ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyulacağının bildirildiği ifade edilmektedir.

[Devamını oku...]

14
Sayın Üyemiz,  

Sınırlı Sorumlu Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifinin tarafımıza göndermiş olduğu yazıda;

Kooperatif depolarında bulunan 2021 yılı mahsulü muhtelif hububat (Makarnalık Buğday, Ekmeklik Beyaz Buğday, Düşük Vasıflı Buğday ve Arpa) satışı yapılacağı bildirilmiştir.

21.03.2022 Pazartesi günü saat 14.00’da Alım - Satım İhale Komisyonu ve taraflar huzurunda talipliler arasında açık artırma usulü ile Zafertepe Mahallesi Selçuklu Caddesi No:3 Merkez / Kütahya adresinde bulunan Kooperatif Merkezinde satışı yapılacağı bildirilmiştir.

[Devamını oku...]

Sayfa 172 / 174İlk   Geri   165  166  167  168  169  170  171  [172]  173  174  İleri   Son   
Tüm Duyurular

Kütahya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç