Entries for 'oguzhan'

28
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan alınan bir yazı ile; yıllık gelir vergisi beyannamesi ile ilgili olarak rehber, görsel ve broşürler hazırlandığı bilgisi verilmektedir.

Beyan döneminin başladığının mükelleflere ve kamuoyuna hatırlatmak ve bilgilendirmek amacıyla hazırlanan yazılı ve görsel içeriklerin, beyan döneminin başladığı günden itibaren Gelir İdaresi Başkanlığı www.gib.gov.tr resmi internet sayfasında, sosyal medya hesaplarında yayınlanmakta olduğu ve beyanname verme süresinin son günü olan 31 Mart 2022 tarihine kadar yayınlanmaya devam edeceği belirtilmektedir.

[Devamını oku...]

28
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;

30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 14:00'te internet üzerinden "İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi"  düzenleneceği bildirilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile AFAD iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda afetler kapsamında iş yerlerindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışlar anlatılacak olup program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

[Devamını oku...]

24
Sayın Üyemiz,

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ücretsiz Mesleki Gelişim Seminerleri kapsamında 2022 Ramazan Ayına Özel, İftar sonrası başlayacak şekilde ücretsiz çevrimiçi eğitimler düzenlenecektir.

[Devamını oku...]

22
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya atfen, Etiyopya Maden Bakanı Takele Uma ile gerçekleştirilen görüşmeler çerçevesinde, akıllı telefon ve benzeri ürünlerin üretiminde ihtiyaç duyulan tantalum madeninin dünya üretiminin %10'unun Etiyopya tarafından karşılandığı, Etiyopya'nın Kenticha bölgesinde bol miktarda tantalum madeni bulunduğu, söz konusu madeni Etiyopya Devleti ile ortak çıkaracak Türk maden firmasına ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir.

[Devamını oku...]

22
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan bir yazı ile, 30-31 Mart 2022 tarihlerinde Pakistan'ın İslamabad
şehrinde düzenleneceği belirtilen "Yatırım Zirvesi" nin ileri bir tarihe ertelendiği bildirilmektedir.

[Devamını oku...]

22
Sayın Üyemiz,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;ABD Ankara Büyükelçiliğinden alınan bir yazı ile, Amerikan Tica...

[Devamını oku...]

Sayfa 182 / 185İlk   Geri   176  177  178  179  180  181  [182]  183  184  185  İleri   Son   
Tüm Duyurular

Kütahya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç