Haberler

Coğrafi İşaretler Bilgilendirme Toplantısı Uşak'ta Yapıldı

  • 28.09.2017
  • kutbo

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türk Patent ve Marka Kurumunun iş birliğiyle, 26 bölgede yapılacak olan ‘’Coğrafi İşaretler Bilgilendirme’’ toplantısının 2.si Uşak Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kütahya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Yasemin Yol’un katılım sağladığı toplantıda, Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Coğrafi İşaretler Uzmanı Gonca Ilıcalı, TOBB-ETÜ SEM Öğretim Görevlisi Serdar Bilecen Pazarlama ve Satış, Özener Patent Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Özener Avrupa Birliği Başvuru Süreçleri ve Denetim ile İyi Uygulama Örnekleri, Ankara Patent’ten Avukat Ekin Karakuş Öcal Tescil sahibinin hak ve sorumlulukları, Metro Toptancı Market Kategori Md. Birol Uluşan Coğrafi İşaretli Ürünlerin yurt içi ve yurt dışı pazarlanması konularında bilgi akışı sağladı.

Toplantıda ayrıca Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve Manisa illerinin coğrafi işaretli yöresel ürünleri de kurulan standlarda tanıtıldı.

  • Coğrafi İşaretler Bilgilendirme Toplantısı Uşak'ta Yapıldı
  • Coğrafi İşaretler Bilgilendirme Toplantısı Uşak'ta Yapıldı

Kütahya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç